Naar Amare!

Op 9 december was de kerst & nieuwjaarsbijeenkomst van wbNET! We bezochten met 25 leden en vrienden van wbNET Amare, “het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoetingen” in Den Haag. Amare heeft iets meer dan een jaar geleden de deuren geopend na een lang ontwikkelproces. Naast akoestiek en een prettige beleving voor medewerkers…

Op 9 december was de kerst & nieuwjaarsbijeenkomst van wbNET!

We bezochten met 25 leden en vrienden van wbNET Amare, “het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoetingen” in Den Haag. Amare heeft iets meer dan een jaar geleden de deuren geopend na een lang ontwikkelproces. Naast akoestiek en een prettige beleving voor medewerkers en bezoekers heeft duurzaamheid centraal gestaan. De facts & figures over Amare vind je hier.

Rob Dekkers van LBP Sight heeft ons rondgeleid in Amare waarbij hij enthousiast heeft verteld over de akoestische- en duurzaamheidsaspecten. Wat een uitdagingen in dit bouwproces! Rob is zowel tijdens de ontwerpfase als de bouwfase betrokken geweest. Arnold Groeneveld van ZRi nam ons mee in het contractmanagement en de wijze waarop duurzaamheid een plek heeft gekregen en gehouden in het contract met de bouwcombinatie. Indrukwekkend wat Rob en Arnold hier hebben gepresteerd! Een aanwinst voor de stad.