Energietransitie hier en nu

Op 29 oktober waren ruim 20 leden en vrienden van wbNET te gast bij KIWA in Apeldoorn voor een bezoek aan het Waterstofhuis. Kiwa en netwerkbedrijf Alliander hebben in Apeldoorn samen de eerste waterstofdemo-woning van Nederland gebouwd.  Vervolgens nam dr. Jeike Wallinga, lector Energietransitie aan het Windesheim college, ons mee in de ontdekking hoe ons…

Op 29 oktober waren ruim 20 leden en vrienden van wbNET te gast bij KIWA in Apeldoorn voor een bezoek aan het Waterstofhuis. Kiwa en netwerkbedrijf Alliander hebben in Apeldoorn samen de eerste waterstofdemo-woning van Nederland gebouwd. 

Vervolgens nam dr. Jeike Wallinga, lector Energietransitie aan het Windesheim college, ons mee in de ontdekking hoe ons mondiale energievraagstuk er werkelijk uitziet. Jeike Wallinga combineert haar passie voor duurzaamheid met haar technische inzicht als natuurkundige. Daarbij komt ook de ervaring in programmamanagement, die zij opdeed bij corporate organisaties goed van pas. Dit leidt tot inzicht in de (on)mogelijkheden van en voor de energietransitie.  Zij gaf ons stof tot nadenken en vooral: doen!