Paul Schulten

Expertise(s):
Project-, Proces- en Programma management

E-mail:
info@passya.nl

Telefoon:
0615499316

LinkedIn:
Paul Schulten

Organisatie:
Passya Advies

Adres:
De Leerbrief 2
3813 GX Amersfoort
Raad en daad bij gebiedsontwikkeling en mobiliteitsvraagstukken - coaching - mediation: daar ben ik van! Ik haal mijn energie uit projecten en adviezen, waarin partijen samen een doel willen realiseren, maar daar vaak niet zo vaardig in zijn. Wat willen organisaties samen bereiken en wat zetten ze daarbij in? Het goed organiseren van een project is belangrijk, maar ook gevoel voor wat er gebeurt in de onderstroom, dat wat niet meteen zichtbaar is aan de oppervlakte maar o zo belangrijk in de samenwerking.

Ik ben actief in projectmanagement van mobiliteit, infrastructuur- en gebiedsontwikkeling. De complexiteit van de publiek-private raakvlakken vind ik inhoudelijk uitermate boeiend. Zo heb ik de afgelopen jaren in een aantal mooie opgaves gewerkt, zoals de stationsgebieden van Ede en Zwolle. Ik heb veel ervaring met overheden en spoorse partijen. Momenteel ben ik projectmanager voor de gemeente Almere en werk aan een grote kwaliteitesverbetering van station en stationsgebied.
Mijn andere fascinatie ligt op het gebied van het functioneren van mensen en teams. Hoe slagen mensen er in goed samen te werken en het beste uit zichzelf te halen? Hoe komt het dat organisaties, afdelingen, teams en projecten toch te veel last hebben van wrijvingen en energieverlies? 'Zonder wrijving geen glans' is mooi gezegd, maar wrijving veroorzaakt ook schade.
Daarom ben ik ook actief als coach, voor individuen en voor teams, en als conflictbemiddelaar.